Blekenbrink sfeer 2013 008

Toer de Boer op


"Maak Kennis met een ander plattelandsleven" dat is het motto van de vereniging Toer de Boer op. 'Toer de Boer op' is een vereniging van zo'n 55 agrarische en daaraan verwante bedrijven langs de Veluwezoom en in de IJsselvallei. Al deze bedrijven hebben een product of dienst van het platteland te bieden aan de recreant of consument. Dat varieert van mini-camping, huisverkoop van agrarische producten (zoals bijv kaas, ijs, jam, fruit, aardappelen, enz.), een bijzondere tuin, tot de organisatie van workshops, demonstraties en rondleidingen op of rond het bedrijf.

Bij de VVV's in en om de IJsselvallei en de Veluwezoom en bij de aangesloten bedrijven kunt u een folder met alle 'Toer de Boer op'- bedrijven krijgen. Deze folder vertelt u meer over wat de bedrijven u te bieden hebben.

U herkent de bedrijven aan de vlag met het 'Toer de Boer op'-logo.toerdeboer

 


Voetzoekers van Veluwe tot IJsselvoetzoekers

Zelf vast te stellen wandelroutes door een veelzijdig cultuurlandschap van Hattem tot Brummen

'Toer de Boer op' geeft een boekje uit van 80 pagina's met 41 kaartfragmenten; in het geheel zo'n 200 km aanbevolen wandelroute. Rijk geïllustreerd en met een beschrijving van de geschiedenis van dit landschap Het boekje is te verkrijgen bij de VVV's en bij alle aangesloten bedrijven.

De prijs is ca € 5,-   


Fietsen door de IJsselvallei en over de Noord Veluwefietsen

'Toer de Boer op' heeft  9 fietsroutes door de IJsselvallei en langs aangesloten bedrijven ontwikkeld en uitgebracht in een boekje van 48 pagina's. Geïllustreerd en met beschrijving van bezienswaardigheden. Bedrijven te bezoeken, aansluiting op fietsroutenetwerk en routes op kaart aangegeven. Het boekje is verkrijgbaar bij de VVV's en bij de aangesloten bedrijven.

De prijs is ca € 5,-


Links naar andere Toer de Boer op bedrijven

Kijk voor alle leden van Toer de Boer op op:
www.toerdeboerop.nl