aardappelen oogstem blekenbrink 2013

Aardappelen

Aardappelen van De Blekenbrink zijnzoals aardappelen horen te zijn:goed van smaak en kwaliteit en milieuvriendelijk verbouwd. Keuze uit 5 soorten: voor ieder wat wils.

Huisverkoop aardappelen

Huisverkoop aardappelen

WIJ ZIJN GESTOPT MET DE VERKOOP VAN AARDAPPELS, U KUNT NU TERECHT BIJ "DE KOLKE" KLARENBEEKSEWEG 30 IN VOORST

DAAR STAAT NU OOK DE PIEPERKAST.......

 

   

   Persbericht                                                                                                  JULI 2018

“PIEPERKAST“ IS VERHUISD

Een tiental jaren stond aan de Oudhuizerstraat nummer 9 (tussen Klarenbeek en Voorst) -voor boerderij De Blekenbrink- een opvallende groengekleurde Pieperkast. De Pieperkast is verhuisd naar de Klarenbeekseweg 30 in Voorst, ongeveer twee kilometer verderop.

Toen Hanny van Geleuken en Jan van Muyden besloten te stoppen met de aardappelteelt, hebben zij overlegd met Corry en Albert Wassink van de boerderijwinkel de Kolke in Voorst: “Nu sturen wij onze klanten door naar de familie Wassink, die zelf aardappels verbouwen en een mooie uitgebreide boerderijwinkel hebben. En we vonden het een prima adres voor de Pieperkast, dus die hebben we er heen gebracht” vertelt Hanny van Geleuken. De familie Wassink gaat hem ook op een duidelijk zichtbare plaats neerzetten, “we zoeken een mooie plek en hopen dat veel klanten hem kunnen vinden”, aldus Albert Wassink. Aankomende week gaan ze beginnen met het oogsten van de nieuwe aardappelen, dus u kunt al snel lekkere nieuwe Frieslander eten…..

Op de boerderijwinkel van de Kolke kunt u trouwens elke middag en de hele zaterdag terecht. Voor meer informatie kunt u op de website kijken: www.dekolkevoorst.nl

De bewoners van de Blekenbrink hopen dat u op deze manier nog steeds lekkere aardappels kunt eten, en danken de klanten voor het jarenlange trouwe klandizie en de vele leuke gesprekken. 

  

Lees meer

Milieuvriendelijke teelt in de praktijk

Bij de bemesting, onkruidbestrijding, ziektebestrijding, loofdoding en bewaring houden wij zo veel mogelijk rekening met het milieu:

  • bemesting op maat
  • geen chemische onkruidbestrijding
  • aanmerkelijk minder gewasbeschermingsmiddel tegen phytophtora
  • mechanische loofvernietiging
  • kiemremming met natuurproduct

Lees meer